Snævert nederlag slukker drømmen om kvartfinale

Det blev en tæt affære i Frederiksberg Hallerne, hvor København Håndbold uden topscorer Mia Rej kæmpede og fightede til det sidste, men desværre tabte 27-28 til de forsvarende EHF Cup-vindere fra Siofok.

Med dagens resultatet er det desværre umuligt at nå en EHF Cup-kvartfinale, og den kommende weekends gruppespilskamp bliver i denne omgang så den sidste.

– Jeg står med en meget ambivalent følelse her efter kampen. På den ene side fylder skuffelsen over at være ude af EHF Cuppen rigtig meget, og på den anden side er det også en vis stolthed over, at vi under dagens forudsætninger var så tæt på at slå Siofok, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– Jeg synes, spillerne leverer en stor præstation i dag, hvor Siofok desværre udspillede sin store rutine i de sidste minutter, og dermed tippede de afgørende marginaler over på deres side. Det var dog en stor kollektiv præstation, hvor der blev spillet med stort hjerte og udstråling, og samtidig den rette fart i spillet, som gør os farlige. Selvom det ikke blev til sejr idag, så tager vi en masse positivt med os til de kommende vigtige kampe i HTH Ligaen, siger han og retter en tak til publikum:
– Jeg vil også rette en stor tak til de fremmødte, der sammen med Siofoks tilhængerne skabte en rigtig fed ramme at spille i.

København Håndbold var uden Mia Rej, der sidder ude på grund af en fingerskade, hun pådrog sig mod Horsens i onsdags. Hvornår Mia Rej er tilbage, er endnu uvist.

Kampfakta: 27-28 (15-15)
Tilskuertal: 773

Målscorere:
7 Debbie Bont
5 Olivia Mellegård
5 Hanna Blomstrand
3 Larissa Nusser
2 Linn Blohm
2 Aimée von Pereira
1 Louise Føns
1 Nyala Krullaars
1 Maria Hjertner