EHF Cup: Vi skal hive en ekstraordinær indsats op

København Håndbold skal i morgen forsøge at nappe to point mod ungarnske Siofok, hvilket cheftræner Claus Mogensen dog erkender, kræver lidt af en præstation af tigrene.

De forsvarende EHF Cup-mestre fra Siofok kommer til Frederiksberg Hallerne i morgen for at nappe to point, der sikrer dem en plads i kvartfinalen i dette års EHF Cup.
– Der er alle mulige grunde til at komme i hallen og opleve det stjernespækkede mandskab fra Siofok. Det er de forsvarende mestre i EHF Cuppen, der for bare 10 dage siden udspillede de forsvarende Champions League vindere med 21-12 på en halvleg, hvilket siger en del om, hvilken opgave der venter, siger Claus Mogensen og forsætter:
– Det er naturligvis en svær opgave mod et meget stærkt mandskab, så der kræves en ekstraordinær indsats, hvis vi skal have en chance. Siofok kommer med en enorm fysik og har en stor skudstyrke fra distancen, så det bliver vigtigt, vi får gang i et bevægeligt forsvarsspil og tager enhver mulighed, vi får i kontraspillet, siger han og forsætter:
– Jeg vil gerne opfordre alle til at komme i hallen, for det er modstand fra allerøverste hylde, og vi kunne desuden godt bruge den ekstra opbakning på lægterne.

Kampen spilles søndag kl. 14.00 i Frederiksberg Hallerne, og du kan sikre dig en billet på Ticketmaster.dk.

Har du KBH Kort, så har du selvfølgelig fri entre.