Smerteligt nederlag på Falster

Mia Rej leverede et one-woman show her til aften i Nykøbing i hendes liga-comeback-kamp, da hun satte hele 15 bolde i kassen på 19 forsøg, men det var desværre ikke nok til en sejr.

København Håndbold led her til aften det første nederlag nogensinde på Falster, og det gør selvfølgelig ondt på cheftræner Claus Mogensen, der fortæller:
– Det gør altid ondt at tabe, og det gør det også i aften. Jeg synes egentligt, at vi langt hen i kampen til ca midtvejs i anden halvleg spiller godt i både forsvar og angreb, og vi har en føring på 19-16. Der får NFH fat om kampen og laver 4 i træk, hvor de kommer foran 20-19, forklarer han og forsætter:
– De får momentum og fornyet tro på tingene, og selv om vi kommer på uafgjort af flere omgange, og vi står med muligheden for at komme foran igen,  så er vi ikke skarpe nok i de afgørende momenter. Som altid et tæt opgør med små marginaler, der afgjorde det. I dag til NFH’s fordel, siger Claus Mogensen, der fortsætter om kampens slutning, hvor official D, fysioterapeuten tog time out, hvilket gav NFH et straffekast.
– Reglerne er, som de er med de sanktioner, der følger med. Vi må nu afvente, hvad dommernes indberetning indeholder, samt disciplinærindstansens, og så må vi forholde os til det.

Kampens store lyspunkt var playmaker Mia Rej, der gjorde ligacomeback.
– Os, der har fulgt Mia tæt gennem hele genoptræningsforløbet og de seneste måneder på håndboldbanen, vi ved, hvor meget håndboldsult hun har sparret op, mens hun har gået på sidelinjen, og hun brænder en helt fantastisk kamp af i dag. Desværre var det ikke nok til en sejr, at hun scorer 15 mål, men det skal ikke fjerne hele glæden ved, at hun er tilbage.

Kampfakta: 28-26 (11-12)
Tilskuertal: 928
Målscorere:
15 Mia Rej
3 Larissa Nusser
2 Linn Blohm
2 Maria Hjertner
1 Johanna Bundsen
1 Louise Føns
1 Maria Lykkegaard
1 Debbie Bont

/JMT