GF Forsikring i Hovedstaden opgraderer deres partnerskab

Partnerfremgangen fortsætter hos København Håndbold, og vi er utrolig stolte over, at GF Forsikring efter kun 9 måneder i klubben ønsker at opgradere deres i forvejen store aftale.

GF Forsikring i Hovedstaden bliver fortsat en aktiv del af partnerkredsen i København Håndbold de næste 2 år, og vi er meget glade for den langvarige støtte til klubben. Hos København Håndbold er der stolthed over, at det hidtil har været et succesfuldt partnerskab, og at man nu kan udvikle samarbejdet yderligere. Salgschef Casper Porsgaard udtaler om partnerskabet:

– Vi har haft et utroligt godt samarbejde med GF Forsikring i Hovedstaden, og vi er lykkelige over, at det er lykkedes os at opgradere samarbejdet. GF Forsikring i Hovedstaden har været utrolig synlige til kampe, netværksmøder og øvrige arrangementer, og derfor glæder vi os til at aktivere samarbejdet yderligere fremover. GF Forsikring i Hovedstaden er nu blandt vores største partnere, og det skaber en god ballast for klubben at vide, at de er med på rejsen i de to kommende sæsoner.

Fremover vil GF Forsikring i Hovedstaden være på forsiden af spillertrøjen og vil derudover være eksponeret lokalt i Frederiksberg Hallen, og de er også blevet profilpartner for vores svenske EM-spiller Hanna Blomstrand, samt vores nye norske spiller Maria Hjertner. Og det store engagement og viljen til at aktivere partnerskabet overfor vores trofaste fans vækker stor glæde hos København Håndbold.

– Vi elsker engagerede partnere, og vi har allerede mange sjove ideer til deres to årlige kamppartnerskaber. Dette og meget mere kan fans og partnere glæde sig til i de kommende sæsoner, udtaler Casper Porsgaard.

GF Hovedstadens afdelingschef, Maiken Luvin, ser ligeledes frem til et fortsat godt partnerskab og udtaler om opgraderingen og eksponeringen på trøjen:

– Hos GF Forsikring i Hovedstaden er vi utrolig glade for at blive en større del af København Håndbold og det store erhvervsnetværk, som vi allerede har haft glæde af indtil videre. Vi ønsker derudover også at støtte lokalt, og der har København Håndbold allerede vist sig at være den perfekte platform for os, hvorfor vi også ønsker at opgradere eksponeringen til alle kamptrøjer fremover.

 

Vi glæder os til at vise GF Forsikring i Hovedstaden frem, til første hjemmekamp på tirsdag kl. 19.00, mod TTH Holstebro.