NU går det løs!

I aften tager København Håndbold fat på HTH Ligaen 2019/2020 med en udebanekamp mod Nykøbing Falster Håndboldklub, og det er tid til at få det hårde slid til at blomstre.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til at skyde den nye sæson i gang, og at det er mod NFH, giver det lige et lille nøk mere på glædesfrekvensen.
– Datoen for sæsonens første kamp er altid et pejlemærke gennem hele den lange opstart. Det er noget, vi ser frem til og glæder os til, og nu er det så endelig tid. At det så samtidig er mod NFH, giver jo lidt ekstra krydderi. Disse lokalopgør har bare ekstra nerve både blandt spillerne og på lægterne, så jeg er overbevist om, at det bliver en sæsonstart med fuld knald på, siger Claus Mogensen, der føler, at truppen har forberedt sig godt.
– De seneste uger har vi trænet rigtigt godt og samtidig spillet nogle rigtigt gode træningskampe, så vi føler os klar til at skyde sæsonen i gang. Vi ved, at det bliver en kamp med maseser af tempo, hvor begge hold vil forsøge at få et overtag i kontraspillet, og så bliver det vigtigt, at vi er klar til at følge planen mod deres 7 mod 6-spil, forklarer han og slutter:
– Jeg håber, vi har de trofaste med os i hjørnet i hallen på Falster. Det betyder meget for os, at vi har en skare bag os – og ikke kun de gule mod os.

Kampen kan følges på tophåndbold.dk, samt på Instagram. @KBHBolddk