Skarpheden blev afgørende

København Håndbold må her til aften rejse hjem fra Randers uden point, selv om det i kampens slutning var tæt på at lykkedes at hive det ene point med hjem.

Cheftræner Claus Mogensen var skuffet efter aftenens nederlag til Randers HK, der i hans optik var lidt skarpere i de afgørende aktioner mod kampens slutning.
– Vi brænder, og de scorer, hvilket giver dem lidt overtag, men selv om vi har nogle udfald undervejs i kampen, så er vi helt med mod slutningen, fordi vi hele tiden forsøger at finde vejen tilbage på sporet, siger Claus Mogensen og forsætter:
– Randers havde den ekstra motivation, at de med en sejr kunne sikre slutspilspladsen foran TTH, og det gjorde, at de i de afgørende aktioner og situationer var en lille smule skarpere, hvilket i dag gjorde forskellen, og at jeg kunne se den forskel, er jeg træt af og skuffet over, forklarer han.

Med sejren tog Randers HK dermed den sidste slutspilsplads, og de er København Håndbolds første modstandere i slutspillet, hvor kampen forventeligt spilles den 28. marts, men den er ikke endeligt fastlagt.

Sidste kamp i grundspillet for København Håndbold er lørdag den 17. marts hjemme i Frederiksberg Hallen mod Ajax København, og du kan sikre dig en siddeplads på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 28-26 (16-12)
Tilskuertal: 1430
Målscorere:
4 Stine Knudsen
4 Mia Rej
4 Mai Kragballe
4 Annika Meyer
3 Louise Svalastog
3 Anne Cecilie La Cour
2 Jenny Alm
1 Debbie Bont
1 Kelly Dulfer