Semifinalenederlag til Team Esbjerg

Anden semifinaleopgør mod Team Esbjerg endte i nederlag, der dermed tog finalepladsen.

– Det gør rigtig ondt at vinke farvel til finaledrømmen. Det har jo været en stor motivationsfaktor hele sæsonen, og efter de 2 semifinaler vi står tilbage med en følelse af, at vi kunne have slået Esbjerg. De beviste bare det, de har vist hele foråret, at de er godt spillende og meget kyniske i de afgørende momenter. Den kynisme havde vi ikke i tilstrækkelig grad, og den er bare nødvendig, hvis man skal kvalificere sig til en DM finale, siger cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– Jeg var glad for at se at pigerne viste stor offervilje og god moral til at forsøge at komme tilbage i løbet af kampen. Det er dog klart, at vi ikke kan tillade os at tabe en 16 min. periode 9-0. Det bliver selvfølgelig for stort et handicap mod så god en modstander som Esbjerg.

Hjemmepublikummet gjorde sit for at bakke pigerne op og dette gik ikke ubemærket hen hos Mogensen, som opfordrer til at fortsætte de gode takter til kampen om bronze.
– Jeg vil dog takke publikum for at skabe en fremragende ramme omkring kampen. Det var en fornøjelse at spille i den. Derfor vil vi også bede alle komme igen, når vi skal kæmpe om bronzen, for den vil vi have i hus, siger han.

Første bronzekamp spilles tirsdag den 14. Maj kl. 19:30 på udebane. Anden kamp spilles fredag den 17. Maj kl. 19:00 på hjemmebane.

Kampfakta: 23 – 29 (11-15)
Tilskuertal: 1117
Målscore:
1 Louise Føns
5 Linn Blohm
2 Annika Meyer
1 Line Bjørnsen
1 Larissa Nusser
4 Mai Kragballe
5 Jenny alm
1 Anne Cecilie De La Cour
2 Kelly Dulfer
1 Marie Wall