Mogensen: Forsvarsspil og kontra i fokus

I aften kl. 18:30 spilles anden semifinale og tigerne skal have en sejr på hjemmebane, for at få en tredje semifinalekamp.

Ovenpå turen til det vestjyske, skal tigerne i aften kæmpe for oprejsning på hjemmebane.

– Vi tog fra Esbjerg med en ærgerlig følelse, hvor vi syntes, vi var for langt fra det, vi kan præstere. Vi fik lavet for mange uprovokerede fejl og mange af dem, var Team Esbjerg kyniske til at straffe. Specielt lige i perioden, hvor kampen knækkede til Esbjergs fordel, var der mange fejl. Dem skal vi have minimeret, så Team Esbjerg ikke får for mange lette mål. Siger cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– Jeg forventer en kamp, der bliver spillet i et meget højt tempo, hvor begge hold vil forsøge at skabe sig et overtag med godt forsvarsspil og dernæst lægge pres på modstanderen i kontrafasen. Der bliver hård kamp om at vinde kontraduellen, og vinderen af den, kan meget let ende som vinder af kampen. Jeg forventer også, at Team Esbjerg vil variere sit forsvarsspil, hvor vi skal være gode til at omstille os mellem deres 6-0 og 5-1.

Tigerhulen er klar til kamp i aften og Mogensen opfordrer til at alle giver den gas på tribunerne, for at hjælpe holdet godt på vej.

Vi glæder os helt vildt til at spille semifinale i Frederiksberghallen, hvor det ser ud til, der bliver fuldt hus. Det betyder altid en fantastisk stemning, og i fællesskab med publikum vil vi lægge et stort tryk på Esbjerg. Vi håber, publikum er klar til det, for det kan være med til at gøre den lille forskel, der kan tippe kampen over til vores fordel, siger han.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i Frederiksberg Hallerne i aften, vises kampen på TV2 Sport, med optakt fra kl. 18:00 og kampstart kl. 18:30.