Sejre er vigtigere end flot spil

København Håndbold kunne løfte armene efter 60 minutter og juble over en sejr mod Viborg HK på udebane, selv om kampen bølgede frem og tilbage undervejs.

Viborg HK’s cheftræner Allan Heine tog efter 10 minutter time out, da Louise Føns bragte tigrene i spidsen med 6-3. Herefter blev det 7-7, og København Håndbold gik til pausen bagud med en enkelt.

Anden halvleg blev også en broget forestilling, hvor viljen og indsatsen ikke fejlede noget, mens det kneb med at få spillet til at flyde. Tigrene kom foran 16-19, var tæt på at blive indhentet til 20-21, men trak så igen fra 23-26, 24-28 og altså slutresultatet 26-29.

– Jeg er selvfølgelig glad for sejren, og jeg er lettet over, at vi på en dag, hvor angrebsspillet ikke flyder, stadig kan tage to point med hjem fra Viborg. Det er et sundhedstegn, sagde cheftræner Claus Mogensen, der til gengæld kunne se holdet tage godt fat i forsvaret.
– Jeg synes, vi står rigtigt godt i forsvaret, og vi lykkedes med at forstyrre deres angrebsspil og holde dem nogenlunde under kontrol, hvor de er bedst. Samtidig så har vi gejst og vildskab med på banen, og jeg synes, vi var gode på de afgørende tidspunkter, og det giver os luften til at hive sejren hjem.

Med sejren rykker København Håndbold op på en 5-delt 1. plads. Et lille varsel om, at HTH Go Ligaen kan blive uhyre tæt i denne sæson.

Kampfakta: 26-29 (14-13)

Tilskuertal: 1007

Målscorere:
5 Louise Føns
4 Mai Kragballe
4 Myrthe Schoenaker
3 Annika Meyer
3 Kelly Dulfer
3 Mia Rej
2 Line Bjørnsen
2 Jenny Alm
2 Debbie Bont
1 Hanna Blomstrand

/JMT

Næste hjemmekamp: København Håndbold – Aarhus United