Bundsen: Det bliver fedt

Johanna Bundsen har allerede 4 kampe for København Håndbold, og i morgen venter endnu en mod Viborg HK, og her dagen før har hun overskud til et par spørgsmål fra vores trofaste følgere, samt at fortælle lidt om kampen, der venter i domkirkebyen.

Johanna Bundsen kom til København Håndbold i sommers efter 10 år i svenske Sävehof, og hun svarer herunder på spørgsmål fra vores følgere på de sociale medier, samt fortæller lidt om tankerne om lørdagens kamp mod VHK. Det lægger vi ud med.
– Jeg forventer, at det bliver en hård kamp. Vi er meget forberedte, men det bliver en af dem, hvor vi skal slå til. Jeg tror også, det bliver en seværdig kamp, for det er to gode mandskaber, og samtidig er det en arena, hvor der plejer at komme mange folk, så det skal nok blive rigtigt sjovt, fortæller Johanna Bundsen, der godt kan lide presset fra de store kampe, hvilket også er svaret på et af de mange spørgsmål.
– Det sjoveste ved at være målvogter er, at det har en stor betydning, om jeg præsterer. Det har en kæmpe indflydelse på resultatet, om jeg er god eller dårlig, og det pres har jeg det godt med. Den bedste følelse på banen er, når jeg kan gribe et skud og sende en god kontra af sted, fortæller Johanna Bundsen.

Når man som Bundsen står i målet, så er man skydeskive, men det tænker hun ikke på.
– Det er slet ikke i mine tanker. Jeg har et fokus, og det er at tage bolden. Det er min opgave, og det er jo succes, når jeg bliver ramt.

Bundsens tanker om den største forskel på den danske og den svenske liga kommer her:
– Jeg synes, spillet er hurtigere i Danmark, og det er den største forskel i selve spillet. Hvis man kigger på ligaerne, så er den tættere i Danmark, hvor der er mindre forskel på toppen og bunden af ligaen. Alle kampe har en stor betydning her i Danmark, hvor der ikke er nogen nemme kampe. Vi skal være klar til alle modstandere, for ellers kan man tabe til alle.

En følger spørger, hvem der er det største rodehoved i truppen. Bundsen griner lidt og svarer.
– Den er svær, for der er to gode kandidater. Det er Hanna og Mai, de er i skarp konkurrence om den titel.

En anden spørger om, hvad hun tænker på, når hun står overfor en modstander i straffekast-situationerne:
– Jeg tænker på, hvordan jeg har forberedt mig på, de skyder, og samtidig forsøger jeg at påvirke dem til at skyde der, hvor jeg gerne vil have.

Det sidste spørgsmål, der blev tid til at svare på, giver svaret:
– Jeg elsker pasta, og jeg er ret vild med kaffe også, griner hun.

 

Tak for de mange gode spørgsmål til Johanna Bundsen på Facebook og Instagram.

Følger du os ikke allerede i dag, så hedder vi KBHBolddk på dem begge.

/JMT

Se Johannas profil