Sejr over Ringkøbing

København Håndbold var foran 16-11 til pausen og udbyggede den føring i anden halvleg, så kampen endte med en 11-måls sejr over Ringkøbing på 35-24.

Med Gladsaxe Hallen som hjemmebane var tigrene på uvant underlag, men der blev holdt et forbilledligt fokus på opgaven, og Ringkøbing Håndbold blev besejret.
– Det var en dejlig oplevelse at komme til Gladsaxe og spille. Det var tydeligt, at det lokale håndboldfolk og vores medbragte fans var opsatte på at lave en god og festlig ramme om kampen, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Jeg er godt tilfreds med vores egen præstation, hvor vi forholdsvist hurtigt fik greb om kampen, og aldrig for alvor lukkede Ringkøbing ind i den, Jeg var specielt godt tilfreds med vores kontrafase, som var giftig i dag, og vi var derudover komfortable med Ringkøbings forsvar, som til tider har voldt os store problemer, siger han.

Anne Cecilie La Cour nettede 8 gange, og hun blev af dagens kamppartner fra Ronaldos valgt til kampens spiller. AC præsenteres af ALD Automotive.

Næste opgave i HTH Ligaen er torsdag på udebane i Silkeborg, mens Buducnost venter på lørdag i Brøndy Hallen. Køb billet til den vigtige Champions League kamp på tickemaster.dk. 

Kampfakta: 35-24 (16-11)
Tilskuertal: 704
Målscorere:
8 Anne Cecilie La Cour
6 Kelly Dulfer
4 Annika Meyer
4 Linn Blohm
3 Louise Føns
3 Mai Kragballe
3 Jenny Alm
2 Larissa Nusser
2 Hanna Blomstrand