Mogensen: De vil presse os

Lørdag kl. 14.00 tager København Håndbold imod Ringkøbing Håndbold i Gladsaxe Hallen, der til denne kamp er tigrenes hjemmebane grundet EM i Badminton i Frederiksberg Hallerne.

Cheftræner Claus Mogensen forudser, at vestjyderne fra Ringkøbing, der kommer med nytanket selvtillid efter sejren over Randers HK i midtuge-kampen, vil sætte fuld damp under kedlerne og byde tigrene op til dans, hvilket København Håndbold har forberedt sig på.
– Ringkøbing har for vane at presse os godt og grundigt, så det er en kamp, vi giver stor opmærksomhed, og som vi har trænet godt på at stå klar til. Vi håber, at det oplagte publikum i Gladsaxe vil give os den samme opbakning, som vi får i Frederiksberg Hallen, siger Claus Mogensen, der glæder sig til at gense de mange håndboldspillere fra Gladsaxe HG, som han og flere af spillerne besøgte for et par uger siden.
– Det bliver sjovt at spille i Gladsaxe, hvor det er nogle andre mennesker end dem, der normalt følger os på Frederiksberg – selv om jeg håber, at vi også ser de trofaste derude, og derudover glæder jeg mig til gensynet med de dygtige unge mennesker, vi fik lov til at træne. Jeg er sikker på, at de vil være med til at skabe en festlig ramme, og så vil vi gøre alt for en sejr, slutter han.

Har du KBH Kortet, er der reserveret en plads til dig, så det tager du bare i lommen og dukker op. Billetter kan købes på Ticketmaster.dk og ved indgangen.

Kampstart kl. 14.00. Dørene åbnes kl. 13.00.
Følg live på tophåndbold.dk/KBH