Sejr over NFH

København Håndbold vandt her til aften i en tætpakket og stemningsfyldt kulisse over Nykøbing Falster Håndboldklub med cifrene 31-27.

København Håndbold startede kampen mod Nykøbing Falster Håndboldklub godt ud og kom foran med 4-1. En føring, som de gule fik indhentet i midten af halvlegen, men alligevel kom tigrene til pausen med hele 15-12.
– Vi fik lige stabiliseret forsvaret i de sidste par NFH-angreb, og så fik vi også spillet et par rigtigt gode angreb selv, hvor vi havde et fint flow og tempo, som mulighederne blev skabt på baggrund af, siger Claus Mogensen om føringen på 15-12 til pausen, og så kom tigrene ellers ud som lyn og torden til anden halvleg.
– I pausen havde vi fokus på, hvad det var, der havde gjort, vi kom foran i slutningen af første halvleg. Vi forsatte i anden halvleg, hvor forsvaret stod enormt disciplineret, og det tog vi med op i angrebet, der derudover også var tålmodigt, siger han og glæder sig over de mange målscorere.
– 12 ud af 16 spillere på holdkortet kom på tavlen.  (11 markspillere) Det var en fornøjelse at se, at vi har så mange, der kan bidrage i sådan en kamp, siger han, men det var ikke det eneste, der glædede cheftræneren.

– Jeg er rigtig glad for, at vi – bortset fra de sidste ti minutter, hvor vi taber  noget niveau i forsvaret – leverer en rigtig god kamp i både forsvar og angreb. I de seneste ligakampe, som vi godt nok har vundet, har vi kun været god til den ene af tingene, men i dag var vi gode i begge elementer, hvilket er rigtigt godt at se. Vi har høj kvalitet begge veje.

For første gang i denne sæson var der mere end 1000 tilskuere i Frederikserg Hallen, og begge holds tilskuere var i hopla.
– Det er jo virkelig en fed oplevelse, når der er så mange mennesker, der  laver en så vild stemning. Det var NFH’erne også med til at gøre, siger Mogensen og slutter:
– Vores fans var også klar til kamp, så der var både kamp indenfor og udenfor stregerne i dag, og det styrkede oplevelsen og gav vores rivalopgør noget ganske unikt.

Næste opgave for København Håndbold er lørdag den 3. november i Champions League mod Rostov-Don. En kamp, du kan se på Frederiksberg Ølbar kl. 14.00.

Mai Kragballe blev kåret til kampens bedste tiger. Hun præsenteres af Bitsch Akustik.

Kampfakta: 31-27 (15-12)
Tilskuertal: 1160
Målscorere:
6 Mai Kragballe
4 Debbie Bont
4 Hanna Blomstrand
3 Louise Føns
3 Jenny Alm
3 Kelly Dulfer
2 Thea Mørk
2 Larissa Nusser
1 Linn Blohm
1 Maria Lykkegaard
1 Anne Cecilie De La Cour
1 Johanna Bundsen