Mogensen: “Mange følelser i spil”

De mange opgør mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub har én ting til fælles. De har været medrivende, intense og fyldt med stemning. Onsdag aften bliver ingen undtagelse.

Cheftræner Claus Mogensen og resten af teamet har trænet godt og målrettet frem mod onsdagens kamp mod Nykøbing Falster Håndboldklub, som han erkender, ikke bare er en kamp som alle andre.
– Det er selvfølgelig en kamp, vi ser vildt meget frem til. Det er bare noget helt specielt med kampene mod NFH, hvor der er mange følelser i spil både hos os trænere, spillere, i administrationen og ikke mindst hos supporterne, fortæller han og forsætter:
– NFH har været hurtige til at kompensere for tabet af Mulle, og de har leveret flotte resultater. Det har vel egentligt betydet, at Angelica Wallén og Emelie Westberg har fået større mulighed for at vise, hvor dygtige angrebsspillere de er. NFH spiller med lidt lavere tempo end tidligere, men med god disciplin og en evne til at bringe hinandens spidskompetencer i spil.

København Håndbold har vundet de sidste kampe på hjemmebanen i Frederiksberg Hallen og også taget vigtige sejre mod Ringkøbing Håndbold og TTH Holstebro på udebane.
– Vi har haft en rigtig god periode her i oktober, og den agter vi naturligvis at forsætte med mod NFH. Vi har haft en rigtig stabil defensiv i en række kampe i træk, og det bliver meget afgørende, at vi kan forsætte med det. Det vil give os nogle gode kontramuligheder, og hvis vi kan krydre det med et tålmodigt angrebsspil, tror jeg, at vi står med gode kort på hånden til at hive en sejr i land, fortæller han og glæder sig til at mærke stemningen, der altid gør opgørene mod NFH til noget unikt:
– Det bliver så fantastisk fedt at spille foran vores egne fans i en fyldt Frederiksberg-hal, hvor der også vil være nogle meget engagerede NFH-fans, der er klar på at skabe en ekstraordinær  ramme om kampen. Dog er jeg sikker på, at vi også i den duel har gode muligheder for at gå sejrrigt ud, griner han.

Kampen kan ses på TV2Sport kl. 18.30, men der er  også få ståpladser tilbage til kampen på Ticketmaster.dk til tigerstribede fans:

https://www.ticketmaster.dk/…/kobenhavn-handbold-ny…/453151…

Udeholdets fans kan købe siddepladser og ståpladser her:

http://bit.ly/2NIEoWG

Dørene åbner som altid kl. 17.30. Kom i god tid, da der vil være rift om parkeringspladserne og tryk på indgangene.