De røde lamper hænges snart ud

Håndboldfeberen er tilbage i København, for der er udsolgt af hjemmeholdets siddepladser til onsdagens opgør mod Nykøbing Falster Håndboldklub.

Der har helt fra de første opgør i sæsonen 2013/2014 mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub været stor interesse omkring kampene, og det er der også, når de gule kommer på besøg onsdag aften i tigerhulen.
– Der er stort set ingen siddepladser tilbage til kampen, kun lidt i udeholdets sektion, ligesom der er få ståpladser tilbage, så det er virkelig fedt at mærke den opbakning og interesse, også selv om den kan ses hjemme fra sofaen på TV2Sport, siger adm. direktør Janni Møller Thomsen, der dog godt ved, at Slaget om Østdanmark er noget helt specielt at se i hallen.
– De kampe har deres eget liv og en helt unik atmosfære. Det er to fanfraktioner, der byder hinanden op til dans – og ikke mindst så er det to hold, der ikke vil tabe til hinanden. Derudover kan vi med en sejr snige os forbi NFH og op på tredjepladsen, så vi har al den motivation, vi behøver, for at gå på banen og give den alt for at få en sejr.

Kampen starter kl. 18.30. Dørene til Frederiksberg Hallen åbnes kl. 17.30.
Udeholdets fans bedes benytte indgangen til hal 2+3, som de plejer, så vi undgår flaskehals ved indgangen til Hal 4.

Der er få ståpladser tilbage til kampen på Ticketmaster.dk: