Sejr i Struer

Det var ikke nok med den lange køretur til Holstebro i dag, da København Håndbold her til aften måtte en tur til Struer for at møde TTH Holstebro.

Cheftræner Claus Mogensen var efter aftenens kamp mest glad for, at de to point kom med hjem til København, mere end han havde rosende ord til spillet.
– Det var en rodet kamp fra begge holds side, så det var virkelig dejligt, at vi fik de to point. Vi starter kampen med godt forsvarsspil, og vi fik mange gode muligheder på kontra, som vi var særdeles uskarpe på, siger han og forsætter:
– Heldigvis holdt forsvaret og Bundsen på målet højt niveau hele kampen, hvilket var grundlaget for sejren. Nu glæder vi os bare til at komme hjem og blive klar til onsdagens lokalopgør mod NFH. Det er jo en af sæsonens højdepunkter, slutter han.

Jenny Alm blev topscorer med 6 mål – med Thea Mørk lige i hælene med 5 mål.

København Håndbold mod Nykøbing Falster Håndbold spilles ondag den 31. oktober kl. 18.30 i Frederiksberg Hallen, og du skal skynde dig, hvis du vil sikre dig en billet til kampen, da vi er nærmest os udsolgt af siddepladser.

Køb billet:

Hjemmeholdets fans:
https://www.ticketmaster.dk/…/kobenhavn-handbold-nyk…/453151

Udeholdets:
http://bit.ly/2NIEoWG

 

Kampfakta: 22-26 (10-13)
Tilskuertal: 778
Målscorere:
6 Jenny Alm
5 Thea Mørk
4 Mai Kragballe
3 Kelly Dulfer
2 Maria Lykkegaard
2 Hanna Blomstrand
1 Linn Blohm
1 Debbie Bont
1 Anne Cecilie La Cour
1 Andrea Hansen