Sejr over Island

København Håndbold mødte lørdag eftermiddag det islandske landshold, der endte med en 35-20 til tigrene.

København Håndbold var foran stort set hele kampen, da det efter 3. halvlege og samlet 55 minutter endte med en 35-20 sejr til tigrene.
Første halvleg endte med 13-5 hvor scoringerne blev fordelt blandt mange af tigrene. I 2. halvleg blev tigrene ved med at score mål, hvor blandt andet Mai Kragballe og Stine Knudsen scorede fire mål hver.
I pausen mellem 2. halvleg og 3. halvleg, blev de to hold enige om, at 3. halvleg blot skulle vare 15 minutter i stedet for de først aftalte 20 minutter.
Den sidste halvleg endte lige, hvilket resulterede i en sejr på 35-20 til København Håndbold.

Læs reaktionen på kampen i morgen formiddag, og se sportsnyhederne på TV2 i aften, hvor flere af tigrene giver deres syn på opstarten og dagens træningskamp.