Banggaard: Vi er kommet godt fra land

Sommerferien er slut for tigrene og forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang, hvor assistenttræner Troels Banggaard er glad for at have den nye trup samlet.

Den nye trup har været samlet til de første træningspas, og København Håndbolds assistenttræner, Troels Banggaard, er glad for at komme i gang med truppen:
-Det er dejligt at få den nye trup samlet, og jeg synes, at vi er kommet fint fra land. Det er jo ikke helt nyt at se alle spillerne, da vi havde fornøjelsen af at have truppen samlet i en uge inden sommerferien, fortæller Troels Banggaard.

Der er omtrent fire uger til at det for alvor går løs, når København Håndbold møder TTH Holstebro i kvartfinalen i Santander Cup, og assistenttræneren har styr på, hvad der skal til for at blive klar til sæsonstarten.
-Her i opstarten, har vi rigtig meget fokus på den fysiske del, men vi har også allerede implementeret en del på det taktiske plan, fortæller Troels og fortsætter.
-Vi arbejder ligeledes meget med relationerne på banen. Når vi har så mange nye ansigter i truppen, er det vigtigt at spillerne lærer hinanden hurtigt at kende. Vi skal have fokus på den gode defensiv, som vi fik effektueret i sidste sæson, og have den stærke defensiv integreret i den nye trup, fortæller Troels.

På lørdag står København Håndbold over for den første træningskamp, når det islandske landshold kommer på besøg i Frederiksberg Hallen, men Troels Banggaard har ikke det store fokus på kampens resultat.
-Det handler primært om at alle spillere skal have spilletid. Vi ved ikke hvad Island kommer med, og det er heller ikke så vigtigt. Det vil være en af de få kampe hvor resultatet er underordnet, så længe vi får spillet en god håndboldkamp, og vi dermed kan få en indikation på hvor vi står henne, slutter Troels Banggaard.

Kampen starter klokken 12:00.

 

/NH