Sejr i hjemmebanepremieren

København Håndbold startede sæsonen 2019/2020's hjemmebanekampe med en sejr på 27-24 over TTH Holstebro.

København Håndbold tog her til aften imod TTH Holstebro i sæsonens første hjemmekamp, og foran et veloplagt hjemmepublikum blev det til en sejr over vestjyderne.

Cheftræner Claus Mogensen siger:
– Jeg er utroligt glad for den sejr. Det var virkelig dejligt at komme på tavlen, siger han og forsætter:
– Jeg synes, at vi i lange perioder af kampen spiller rigtigt godt, men vi har et stort black out fra 18-11 til 23-23. Vi må aldrig lade TTH komme ind i kampen igen, når vi har sådan en føring. Til gengæld er jeg glad for at se, at vi evner at steppe op, når det gælder allermest, understreger han og sender et par ekstra roser mod keeper Johanna Bundsen, der forpurrede 6 ud af 7 straffekast:
– Johanna spiller en god kamp, hvor hun viser sin klasse på straffekast. Hun vandt den mentale kamp, og de frygter at skulle ind og skyde på hende, så to af dem ryger derfor forbi. Det psykiske overtag spillede hun på, og det var enormt vigtigt for kampens udfald, siger han og slutter:
– Det var så dejligt at være tilbage i Frederiksberg Hallerne foran vores trofaste publikum. De er der bare – hele vejen, og det betyder så meget for os, så tak for jeres opbakning.

Kampfakta: 27-24 (13-9)
Tilskuertal: 741

Målscorere:
8 Mia Rej
5 Maria Hjertner
5 Linn Blohm
4 Marie Wall
2 Olivia Mellegård
2 Andrea Hansen
1 Larissa Nusser

Johanna Bundsen blev kåret til kampens bedste spiller.

Næste hjemmekamp er den 13. september kl. 19.00, når EH Aalborg kommer på besøg. Køb billet på ticketmaster.dk