Endelig er der hjemmekamp igen

København Håndbold spiller tirsdag aften den første hjemmekamp i denne sæsons HTH Liga, og cheftræner Mogensen glæder sig til at få Frederiksberg Hallens atmosfære at mærke igen.

TTH Holstebro kommer på besøg i Frederiksberg Hallerne tirsdag aften, og det bliver startskuddet til denne sæsons hjemmebanekampe, hvilket skaber forventningsglæde hos cheftræner Claus Mogensen.
– Vi glæder os rigtigt meget til at få hjemmebanesæsonen skudt i gang. Det er længe siden, vi sidste spillede her, og vi ser frem til den herlige ramme, vores publikum altid er garant for at skabe, siger han og forsætter:
– TTH Holstebro har skiftet en del spillere siden sidste sæson, men har allerede vist, at de er kommet langt med at få samspillet til at fungere. De har haft gode træningsresultater, og de var meget uheldige med kun at få uafgjort i deres første kamp. Spillemæssigt er der mange ligheder med det, vi så fra TTH Holstebro i forrige sæson. Vi ved, vi kommer til at møde et offensivt forsvar, hvor de har udgangspunkt i 6-0, men derfra søger langt frem i banen. Angrebsmæssigt ligger deres skudkraft på højreback med flere duelstærke spillere – både i midten og på venstre back. Her var Trine Knudsen, der mest i øjenfaldende i deres første kamp med 9 scoringer, fortæller Claus Mogensen og slutter:
– Vi har fået en del nye spillere, og de glæder sig selvfølgelig også til at spille i Frederiksberg Hallen. Vi holder også selv fast i mange ting fra sidste sæson, hvor vi meget gerne vil videreføre varemærket om hurtigt spil. Derudover vil vi gerne være lidt mere dynamiske i forsvaret, da vi har mistet lidt højde, men til gengæld er mere tacklende, så det gerne skal blive svært at komme tæt på mål i vores midtzone.

Kampen fløjtes op kl. 19.00, og har du ikke sikret dig billet til opgøret, så kan du slå kløerne i en på ticketmaster.dk.