Santander Final4: Et af sæsonens store mål

Fredag drog København Håndbold til Jylland for at optimere forberedelserne til den første Santander Final4 kamp i dag mod Odense kl. 13.30.

Cheftræner Claus Mogensen har nået tre træninger med truppen, før turen i går gik til Scandic Silkeborg og her til formiddag forsætter bussen mod Gråkjær Arena, hvor den første kamp ved dette års Santander Final4 venter. Odense Håndbold er modstanderen i semifinalen kl. 13.30.
Mogensen siger:
– Final4 har jo fra starten af sæsonen været et stort mål, så at vi er med, glæder vi os selvfølgelig meget over. Det er noget ekstraordinært, at det afvikles over 2 dage, og det giver en speciel ramme. Vi ved, der venter os en svær kamp mod Odense, men har også en stor tro på, vi kan vinde, siger han og forsætter:
– Det er lidt specielt, at der venter så stor en kamp efter halvanden måneds kamppause, så fokus ligger meget på at finde tilbage til vores egne styrker. Bevægeligt forsvar, godt kontraspil og tempofyldt angrebsspil. Vi har haft nogle gode træninger de seneste dage, så vi føler formen er der, siger han og sender en tak til de, der lige nu er på vej til Holstebro for at stå bag holdet:
– Jeg vil også gerne nævne, at det fylder meget, at så mange tager den lange tur til Holstebro for at støtte os. Dem ser vi frem til at se og høre i hallen.

Dagens kampe kan ses på TV2 med optakt fra kl. 13.10.

København Håndbold – Odense Håndbold kl. 13.30
Herning Ikast Håndbold – TTH Holstebro kl. 16.00