Louise Føns: Fælleskabet kan tage os langt.

Der har været fuld knald på træningen hjemme på Frederiksberg, selvom København Håndbold har været halveret under VM i Japan. En af dem, der trænet ekstra hårdt, er København Håndbolds rutinerede fløjspiller, Louise Føns.

– Jeg synes, at vi har haft en super god december måned herhjemme. Den her periode, hvor der er pause i kampene, og hvor vores landsholdsspillere er væk til VM, er en god mulighed for os herhjemme til at få trænet ekstra hårdt og har fokus på at stå fysisk endnu skarpere, når det hele går løs igen. Vi har kun været få spillere tilbage, men os der har været hjemme, har haft en god periode med rigtig meget træning – både fysisk og i hal – så har vi taget os tid til at være sammen om lidt december hygge.

Og selvom holdet nu er gået på en velfortjent juleferie, er der alligevel ikke mange dage til træningen igen går løs forud for Santander Final 4 den 28. & 29. december. Louise Føns er ikke i tvivl om hvad der kan komme til at være afgørende for København Håndbold, når de skal forsøge at vinde dette års pokalfinale

– Der er virkelig en rigtig god stemning på det her hold, og jeg synes alle de unge piger er virkelig seje. De giver alt hvad de har for det her hold og det kan virkelig mærkes, hvor meget de vil det. Jeg tror på, at det fællesskab, vi har bygget op her, kan bære os rigtig langt, når det hele går løs igen afslutter Louise Føns og opfordrer samtidig alle til at tage turen til Holstebro mellem jul og nytår.

 

Har du endnu ikke købt din billet til Final 4 kan du stadig nå det: https://shop.tthholstebro.dk/side/final4

Louise føns er præsenteret af Frb. Ølbar