Aimée: Det bedste skridt jeg har taget

VM i Japan er netop overstået og København Håndbold kan glæde sig over, at 2 spillere kommer hjem med en fortjent guldmedalje om halsen. Under VM har en del af København Håndbolds unge spillere været samlet med de respektive ungdomsslandshold. En af dem, der har været afsted er Aimée Von Pereira.

Vores unge tyske forsvarsklippe er ikke i tvivl om, at hun allerede har opnået en stor udvikling i sit spil.

– Før sæsonen startede havde jeg ikke troet jeg ville få så meget spilletid, men efter vores første kamp, har jeg kun fået mere og mere spilletid. Specielt i forsvaret, har Claus og Christian haft tiltro til, at jeg kunne løfte opgaven. I min tidligere klub har jeg været vant til at sidde meget på bænken, så det er virkelig en dejlig følelse at få mere spilletid. I sær er jeg vild med at være på banen, når vi spiller hjemmekampe i Frederiksberg-Hallerne. At stå i forsvaret sammen med Linn er virkelig sjovt og jeg kan lære rigtig meget af hende. Som tiden er gået, har vi opbygget et rigtig godt samarbejde, hvilket til tider virkelig kan irritere vores modstandere siger Aimée.

Mere spilletid har samtidig resulteret i en udtagelse til tyske ungdomslandshold.

– Efter min første halvsæson i København Håndbold er jeg igen blevet udtaget til ungdomslandsholdet. Jeg havde ikke mulighed for at deltage ved det sidste mesterskab på grund af min knæskade og derfor har jeg heller ikke været udtaget til de sidste 3 samlinger. Da jeg kom tilbage til Tyskland var jeg virkelig glad for at se pigerne igen og virkelig spændt på at møde den nye landstræner. André Fuhr har en meget anderledes træningsstil sammenlignet med den jeg er vant til fra Claus og Christian. Men det var alligevel rigtig sjovt at være tilbage og André gav mig god feedback. Lige nu kan ikke forudsige hvad min rolle kommer til at være på ungdomslandsholdet og om jeg overhovedet kommer til at være en del af truppen. Men jeg vil gøre mit bedste og arbejde stenhård hård med træningen og se hvad fremtiden bringer. Alt i alt har den første tid i Danmark været en virkelig fed oplevelse og jeg glæder mig allerede til at samles med holdet efter jul og slå dem alle til Santander final 4.

Men som så mange andre unge mennesker, har det været et stort skridt for Aimée at flytte til Danmark.

– At komme til Danmark var et stort skridt for mig. Nye mennesker, nyt sprog og et helt nyt miljø. Når jeg kigger tilbage på de første 6 måneder, er det det bedste skridt jeg overhovedet kunne træffe. Det er virkelig nemt at være en del af holdet i sær fordi alle spillerne har taget rigtig godt i mod mig.

Aimée Von Pereira er præsenteret af Berlin bar på Gl. Kongevej.