SANTANDER CUP: Vi vil være med igen

København Håndbold kan tirsdag aften kvalificere sig til Santander Final4 for andet år i træk, og cheftræner Claus Mogensen blæser til kamp for at gentage den oplevelse mellem jul og nytår.

København Håndbold står tirsdag aften kl. 18.30 overfor Randers HK i Santander Cuppens kvartfinale, og cheftræner Claus Mogensen håber, at Santander Final4 igen i år bliver med deltagelse af København Håndbold. Det vil tigrene i hvert fald gå til kamp for:
– Vi ser meget frem mod morgendagens kvartfinale. Vi fik blod på tanden af at være i Santander Final4 sidste sæson, og vi vil forfærdelig gerne være med igen, understreger Mogensen, der forsætter:
– Det er kun 14 dage siden, vi senest spillede mod Randers HK, hvor det blev til en komfortabel sejr, men siden har de dog bidt alvorligt fra sig med blandt andet en sejr over Viborg HK, så der venter os en meget anderledes kamp tirsdag aften.

Mogensen forventer, at København Håndbold igen skal sætte Randers HK under pres med masser af tempo frem af banen.
– Vi vil møde et Randers-hold, som selvfølgelig også har færten af Final4, og som kommer med mere selvtillid i bagagen denne gang. Vi skal levere en rigtig god præstation, hvis vi skal i Final4, og det kommer til at betyde, at vi skal være dygtige i vores forsvarsspil – både til at tage initiativet over Randers spillere og være konsekvente i vores taktik, forklarer Mogensen, der forsætter:
– Det skal være afsætte til at lægge pres på Randers i kontrafasen, hvilket er blevet en del af vores DNA, som vi vil bringe i spil i morgen, forklarer han.

Kampen spilles på hjemmebane i Frederiksberg Hallen, og det er lige det ekstra krydderi for hele teamet.
– Vi glæder os til endnu en kamp i tigerhulen, hvor der altid bliver taget godt imod os af vores trofaste publikum. Det løfter altid spillerne lidt ekstra, og vi har brug for opbakningen, så vi sammen kan sikre deltagelsen ved Final4, slutter han.

Køb billet på ticketmaster.dk.

Inden kampen skal Mai Kragballe og Mia Rej hyldes, da de begge har rundet 100 kampe for København Håndbold.