Kragballe runder 100 kampe

Som den tredje spiller i København Håndbolds historie runder 20-årige Mai Kragballe 100 kampe for København Håndbold.

Som den yngste spiller nogensinde rundede kun 20-årige Mai Kragballe 100 kampe for København Håndbold, ja faktisk er hun nu på 101 kampe efter udebanekampene mod Ajax København og Herning Ikast Håndbold.
– Det er selvfølgelig en stor ting, når jeg kun er 20 år og har haft alle mine håndboldår – undtaget et enkelt, i Frederiksberg Hallerne. Det er en lille piges drøm at kunne stå og repræsentere hallens klub og vide, at alle dem, jeg blev inspireret af, også løb rundt på samme gulv, fortæller Mai Kragballe, der gerne vil give den drøm videre:
– Jeg håber, jeg kan være med til at give andre håndboldpiger samme drøm, og så jeg er da meget stolt over at være nummer tre i den fine klub100, smiler hun.

Mai Kragballe kom til København Håndbold i sommeren 2015 efter et år i Ikast, og der er sket meget i de år, hun har været i klubben.
– Jeg kom til klubben med et klart mål om, at København Håndbold skulle spille med i toppen, og det er gået meget godt med den plan, og bedre end forventet. Jeg synes, at klubben og hele holdet har været i en vild udvikling, hvor vi har fået skabt en stærk vinderkultur, siger Mai Kragballe, der forsætter:
– Træningsmoralen og det engagement, som hver og en bidrager med, danner det perfekte træningsmiljø, som har været med til at bane vejen til vores succes, understreger hun og glæder sig over det løft, den fysiske træning igen i år har fået med de nye rammer i Fitness Yoga Club.
– Der skal nok en del år til, før København Håndbold kan kalde sig en traditionsklub, men jeg synes, vi har de rigtige værdier allerede, og det er for mig vigtigere end noget andet.

Foran Mai Kragballe, der altså først fylder 21 år til december, står et efterår  som forsvarende danske mestre og med Champions League på kampplakaten.
– Det er lidt vildt at tænke på. Champions League bliver en rigtig stor ting, og det glæder jeg mig helt vildt til. Mine mål er lidt kortsigtede lige nu, for ellers bliver det svært at indfri de langsigtede, så jeg kæmper selvfølgelig for at få noget mere spilletid. Det store mål for mig er at blive den bedste, jeg kan, og så må vi se, hvor langt det bringer mig, slutter hun.

Mai Kragballe bliver forud for Santander Cup kvartfinalen mod Randers HK hyldet i Frederiksberg Hallen som København Håndbolds tredje 100-kamps jubilar.

Køb billet på ticketmaster.dk og vær med til at fejre den unge playmaker.

Louise Føns blev den første spiller til at nå 100 kampe for København Håndbold, mens Louise Svalastog blev nummer 2. Mia Rej blev den fjerde spiller, der rundede 100 kampe. Hun bliver også hyldet inden kampen mod Randers HK.