Køhler: Mere knald på i tacklingerne

København Håndbold fik desværre ikke point ud af aftenens anstrengelser i Ikast, da tigrene blev besejret med 30-29.

Kampen var hele vejen igennem tæt, og ingen af holdene formåede for alvor at trække fra undervejs, og assistenttræner Christian Køhler ærgrer sig over, at København Håndbold ikke fik spillet mere med musklerne.
– Vi får ikke lukket ned i forsvaret og får ikke proppen sat ordentligt i. Vi ville gerne have lukket ned for Skogrand og Fauske, og det lykkedes vi ikke med. Vi spiller ikke med nok fysik i dag i de afgørende momenter i kampen, og vi er ikke kyniske og kontante nok i vores tacklinger, forklarer assistenttræner Christian Køhler og forsætter:
– Vi står ofte rigtigt placeret og får afvist ok, men vi er slet ikke destruktive nok i forsvaret, og det er ærgerligt, for i flere perioder af kampen tager vi initiativet i forsvaret, erkender han og slutter:
– Vi sidder med en følelse af, at der er nogle ting angrebsmæssigt, vi kan gøre bedre, men det er godkendt at lave 29 mål på udebane mod Herning Ikast Håndbold.

På tirsdag skal tigrene igen i aktion, når Randers HK kommer på besøg i kvartfinalen i Santander Cup. Kampen spilles kl. 18.30 i Frederiksberg Hallen, og du kan sikre dig en billet på ticketmaster.dk.

Både Mai Kragballe og Mia Rej skal hyldes forud for kampen mod Randers, da de begge har rundet 100 kampe for København Håndbold. Mai Kragballe mod Ajax København og Mia Rej i dag.

Målscorere:
5 Thea Mørk
5 Mia Rej
4 Mai Kragballe
3 Jenny Alm
3 Debbie Bont
3 Kelly Dulfer
2 Linn Blohm
2 Maria Lykkegaard
2 Anne Cecilie La Cour