Sammen om EM 2020 i Frederiksberg Hallerne

Til juli skal der spilles EM i Frederiksberg Hallerne, når Dansk Døveidrætsforbund indtager København Håndbolds hjemmebane.

I anledning af at Dansk Døve-Idrætsforbund skal afvikle EM i 2020 i Frederiksberg Hallerne, har København Håndbold og Dansk Døve-Idrætsforbund indgået et samarbejde, der både kommer til at dække over eksponering og udveksling af knowhow, samt fælles aktiviteter i håb om at skabe masser af opmærksomhed om håndbold i Hovedstaden.

Joachim Krøyer, sekretariats og elitechef i DDI, fortæller:
– Vi er stolte over, at Dansk Døve-Idrætsforbund nu også er en del af København Håndbold. Vi er meget begejstrede over den nye samarbejdsaftale med København Håndbold, som betyder, at vi fremover sammen med de øvrige samarbejdspartnere i København Håndbold kan bakke op om klubben, men det er også startskuddet til vores arbejde i forbindelse med European Deaf Handball Championship 2020, som afholdes netop her ved København Håndbolds hjemmebane, siger han og forsætter:
– København Håndbold er et af Danmarks stærkeste sportsbrand, så er vi ikke i tvivl om, at København Håndbold kan være med til at øge kendskabet og synlighed til Dansk Døve-Idrætsforbund blandt alle og dermed være med til at sikre, at det bliver det bedste European Deaf Handball Championship hidtil med en stor opbakning og støtte, for det er ikke muligt uden København Håndbold, da samarbejdsaftalen er nerven og vejen til at gøre hele oplevelsen endnu bedre, forklarer han og slutter:
– Håndbold er for alle – uanset alder, køn, niveau og hørehandicap – håndbolden kan samle alle, og det er vi klar til sammen med København Håndbold og alle derude med interesse for sporten.

København Håndbolds direktør Janni Møller Thomsen fortæller, at hun hurtigt så mulighederne ved at arbejde sammen med DDI.
– Vi har noget ekspertise i at afvikle håndboldkampe i Frederiksberg Hallerne, og vi har en trofast skare i Hovedstaden, der er interesserede i håndbold, så det var ganske oplagt, at vi har noget at byde ind med på den front, men samtidig er hele teamet i DDI inspirerende at samarbejde med. Det har været sjovt at have dem med i hallen i dag, og jeg ved, at det bliver givtigt for os alle at løfte håndbolden sammen i Hovedstaden.

DDI vil i foråret være kamppartnere i Frederiksberg Hallen, og EM for døve vil løbende blive eksponeret på København Håndbolds platforme.

Læs mere om Dansk Døve-Idrætsforbund her.

Bliv frivillig til EM 2020 ved at klikke her.