Mogensen: En vigtig kamp for begge mandskaber

Tirsdag aften løber Købenahvn Håndbold på banen til en spændede og vigtig kamp mod Viborg HK.

Der venter København Håndbold en meget vigtig kamp, når gæsterne fra Viborg HK kommer på besøg i tigerhulen. Holdet finpudser lige nu de sidste detaljer og taktikken er klar.

– Vi glæder os til kampen mod Viborg, som altid er præget af et højt tempo og en masse intensitet. Vi møder en modstander, som er fysisk stærke, og det kommer til at kræve noget af os at nedbryde deres stærke defensiv. Det beviste de endnu en gang i deres seneste kamp mod Aalborg. Vi er dog fortrøstningsfulde, da vi selv spillede en rigtig god angrebskamp i Esbjerg senest, men hvor der var plads til forbedring defensivt. Det vil vi stramme op i morgen, og dermed give os selv gode forudsætninger for at presse Viborg på kontraspillet, siger cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– For begge hold er det en vigtig kamp, hvor kampens resultat godt kan få indflydelse på den indbyrdes placering, når regnskabet skal gøres op senere på sæsonen. Derfor håber vi også, vi kan få en masse folk i hallen, der vil være med til at skabe en fremragende ramme og give pigerne den støtte, der kan gøre det lille ekstra.

 

Kampen fløjtes i gang kl. 19.00. Hvis du endnu ikke fået fingre i billetter til morgendagens kamp kan de som altid købes på www.ticketmaster.dk eller i billetsalget ved indgangen.