Salget af Bambusa produkter er skudt igang

Hos København Håndbold har der været fuld fart på her til eftermiddag.
Tidligere på dagen blev lageret fyldt op med massevis af sokker fra kvindeligaens hovedsponsor, Bambusa.

København Håndbold har set frem til at skyde salget i gang og direktør Casper Porsgaard er spændt på, hvordan salget kommer til at gå.

– Det er fedt, at kvindeligaen langt om længe har fået en aktiv ligasponsor, som virkelig ønsker at gøre en forskel. Der er allerede sat en masse aktiviteter i gang og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne gøre en stor indsats for at støtte op om. Det er vores pligt, at være med til at sprede budskabet om ligaens nye hovedsponsor, og på den måde brande og eksponere Bambusas produkter. Vi håber endnu engang på stor opbakning fra vores fans og samarbejdspartnere, så vi sammen kan gøre vores til, at Bambusa får det bedste ud af deres sponsorat i Kvindeligaen.

– Vi er i fuld gang og har sat en masse ting i gang, i forhold til at inddrage både vores ungdomshold i FIF og i vores mange samarbejdsklubber, som vi også håber på kan bidrage til at sprede kendskabsgraden til produkterne. Derudover håber vi ligeledes, at vores stærke erhvervsnetværk også vil støtte op om salget – måske til medarbejdere eller egne samarbejdspartnere.

– Jeg har selv været så heldig at få lov til at prøve sokkerne og der er virkelig ingen tvivl om, at produkterne kan noget. Mon ikke min garderobe hurtigt bliver skiftet ud med Bambusa sokker, afslutter direktøren.

Du kan købe familiepakken allerede nu i vores webshop.