Modstanderen til kvartfinalen er fundet

Her til eftermiddag fandt lodtrækningen til kvindernes Santander Cup kvartfinalerne sted.

Her til eftermiddag kunne vi spændt følge med i lodtrækningen til kvartfinalerne i kvindernes Santander Cup 2020, fandt sted i pausen mellem semifinalerne i herrernes Santander Cup Final4 2019.

Op af bowlen kom først København Håndbold og dernæst vinderen af Horsens/Randers – der endnu ikke er spillet. Derfor bliver vores modstander i kvartfinalen enten Horsens Håndbold Elite eller Randers HK.

Vi fangede cheftræner Claus Mogensen til en lille kommentar efter lodtrækningen;

– Jeg er godt tilfreds lodtrækningen. For det første er vi glade for, at vi trak hjemmebane. Det er rigtig godt at have vores eget publikum i ryggen i sådan en knald eller fald kamp. Dernæst er vi også tilfredse med at gå udenom de hold, der er kommet godt fra start i denne sæson.

– Pokalkampe har ofte sit eget liv, og specielt en kvartfinale, hvor der er et Final4 på spil. Det bringer noget ekstra nerve ind i kampen, så jeg forventer en svær kamp. Horsens/Randers har alt at vinde i den kamp, så de kommer helt sikkert med en risikovillighed, som kan blive farlig for os, og det kræver den yderste ydmyghed for den kamp.
– Final4 er en af årets store håndboldbegivenheder, så det er noget vi virkelig gerne vil være en del af. Der er en pokal på spil, som man er ret tæt på, når man står i Final4, og den drømmer man selvfølgelig om at løfte. Det store mediefokus er også med til at styrke oplevelsen af, man er en del af noget stort, så det er på alle parametre noget specielt, og noget vi virkelig gerne vil kvalificere os til.

Det ligger endnu ikke helt klart, hvornår kampen mellem København Håndbold og Horsens/Randers skal spilles, men sæt kryds i kalenderen den 27/10 og 28/10, hvor det forventes at kampen bliver afviklet.

 

Kampen mellem Horsens Håndbold Elite og Randers HK spilles lige nu og stillingen er 10-12 ved pausen.