Ronja Johansen takker af i København Håndbold

Hun har været en del af København Håndbold gennem flere sæsoner, men nu har Ronja Johansen valgt at det er blevet tid til at komme videre og opleve nogle andre ting, end det håndbolden har givet hende gennem mange år.

Hun har været en del af København Håndbold gennem flere sæsoner, men nu har Ronja Johansen valgt at det er blevet tid til at komme videre og opleve nogle andre ting, end det håndbolden har givet hende gennem mange år.

Den 21-årige venstre back startede som talenttiger i København Håndbold tilbage i sæsonen 2013/2014, hvorefter hun kom på kontrakt fra den efterfølgende sæson. Ronja Johansen har derfor været en del af ligaholdet i flere sæsoner, men har nu valgt at søge nye udfordringer efter denne sæson, hvor det hele kulminerede med sølvmedaljerne. Her fortæller Ronja Johansen mere om baggrunden for hendes beslutning.

– Gennem de tre år som jeg har været i klubben, er der sket en stor udvikling og det hele er blevet mere professionelt og så har det været helt fantastisk at slutte af med at komme i DM-finalen og være med til at opleve dette højdepunkt for klubben. Det var meget stort og nogle rigtige fede kulisser at spille kampene i. Det bliver underligt ikke at skulle spille i klubben længere, men det er det rigtige for mig at komme videre og opleve nogle andre ting og få noget luftforandring.

– Jeg har mistet meget af lysten til at spille håndbold gennem denne sæson, så jeg har valgt ikke at lave en ny aftale med nogle klubber, for at få mærket efter inde i mig selv hvad jeg har lyst til. Det er krævende at planlægge hele sit liv efter håndbolden, når man har mistet noget af motivationen. Og derudover synes jeg at mit studie er meget spændende, hvilket jeg gerne vil prioritere at bruge endnu mere tid på og fordybe mig mere i, samt at kunne lave nogle mere spontane ting i min dagligdag. Så må vi se, om min lyst til håndbolden vender tilbage igen på et tidspunkt.

– Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben for denne rejse, som har udviklet mig meget og givet mig noget robusthed, som jeg kan tage med videre, og så ønsker jeg alt det bedste for København Håndbold i fremtiden og ude i Europa, slutter Ronja Johansen.

København Håndbold vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til Ronja Johansen for hendes tid i klubben, og hun ønskes alt det bedste fremover. Hun vil naturligvis altid være velkommen som gæst i Frederiksberg Hallen – uanset om det bliver på eller udenfor banen.

/KK