Rent A CFO er ny partner i København Håndbold

Rent A CFO, er din partner i virksomhedsvækst, og er samtidig ny partner i København Håndbold.

Hvorfor har jeg skabt Rent A CFO?
Jeg ønskede at være en CFO, der bidrager til både menneskelig og økonomisk vækst, og med Rent A CFO bliver virksomheder tilbudt en partner, der balancerer begge dele. Her bruger jeg mine kompetencer til at skabe et solidt økonomisk fundament, mens vi værner om virksomhedens menneskelige kapital.

Hvorfor vælge CFO på abonnement?
Som din personlige CFO på abonnement er min hovedopgave at bringe målrettet økonomisk rådgivning direkte til dig og din virksomhed. Mit mål? At åbne dørene til vækst og nytænkning med en fleksibel, budgetvenlig tilgang, der passer præcis til, hvad din virksomhed har brug for. Det handler om at gøre de strategiske og finansielle valg enklere for dig, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for din forretning.
Ingen udfordring er for stor, ingen opgave for lille. Med mig ved din side, og vores fleksible abonnementsordning, betaler du kun for den hjælp, du virkelig har brug for. Dette giver dig fuld kontrol og mulighed for at tilpasse vores samarbejde til netop din virksomheds behov og mål.

Adm. direktør Louise Svalastog, udtaler;
-”Martin deltog som gæst i vores erhvervsnetværk tidl. på sæsonen, og er nu for den kommende sæson blevet en fast spiller i vores erhvervsnetværk. Som ny Netværk Partner bliver Martin med hans store erfaring og varme person, en stærk spiller i vores i forvejen stærke netværk.
Martin kommer ind med en anderledes type erfaring, da han har været en del af en bred vifte af virksomheder, og kommer derfor også til at kunne bidrage med sit eget enormt store netværk. Jeg er samtidig virkelig stolt af, at man som gæst efterfølgende får lyst til at blive partner her i klubben, hvilket blot bevidner om, at den vej vi flytter klubben i øjeblikket, er den helt rette vej, og vi skaber værdi for vores partnerskaber.”

Founder Martin Lønborg, udtaler;
-“Som ung person fra Vestegnen voksede jeg næsten op i en håndboldshal – det sammenhold og den stemning jeg oplevede som ung i foreningslivet har været min tilgange til både mit arbejdsliv men også når jeg har ledt efter et netværk. Da jeg kom som gæst er man altid lidt nervøs og tænkte jeg holder mig lidt i baggrunden og ser det hele lidt an – men jeg blev modtaget med godmorgen og hånden rakt frem og med kommentarer som velkommen og hvem er du. Aldrig har jeg følt mig så velkommen og ikke mindst hjemme igen og da jeg efterfølgende blev inviteret til et VIP arrangement i Frederiskbergshallen blev denne velkomst og fornemmelse bare forstærket. Var aldrig i tvivl – her er netværket jeg skal være en del af . Jeg glæder mig til at lære alle at kende og ikke mindst få nogle hyggelige stunder sammen. Nå ja – er altid frisk på en uforpligtende snak over en kop kaffe”

Læs mere omkring Martin og hvad Rent A CFO kan tilbyde dig og din virksomhed, klik ind på hjemmesiden www.rentacfo.dk.

København Håndbold byder Rent A CFO velkommen til som ny Netværk Partner.