RengøringsAgenterne forlænger og forøger sit sponsorat

Rengøringsagenterne har netop forlænget deres aftale med København Håndbold, hvor de dertil har valgt at øge sponsoratet i hovedstadens håndboldklub.

De kommer derfor til at være endnu mere synlige i Frederiksberg Hallen, hvor de bl.a. kommer til at sponsorere vores dygtige gulvtørrere.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-”Det er med glæde i stemmen at jeg kan offentliggøre, at RengøringsAgenterne har valgt at øge deres sponsorat til den kommende sæson, hvor der har været mange gode synergier mellem de to parter i flere år.
At endnu en sponsor har valgt at øge deres sponsorat her i klubben, er et bevis på at vi ikke kun er gode til at tiltrække nye sponsorer, men også at fastholde og tilfredsstille vores nuværende.
Vi glæder os helt vildt til at se endnu mere til Kim og RengøringsAgenterne i den kommende sæson!”

Kim Moesgaard udtaler;
-”Vi har igennem mange år haft et rigtigt godt samarbejde med klubben, og det var derfor ikke et svært valg at fortsætte sponsorsamarbejdet.
Vi har ovenikøbet valgt igen at øge vores sponsorat til klubben. Det gør vi på baggrund af klubbens professionalisme både på og uden for banen, der harmonerer meget  med vores egen tilgang. Det er en stor fornøjelse for os at komme til kampene, og vi prioriterer at deltage i arrangementerne organiseret af netværket, da vi nyder at dyrke lige netop dette fællesskab.
Vi glæder os til den kommende sæson, hvor både RengøringsAgenterne og København Håndbold kommer til at dominere i Frederiksberg hallen.”

Vi ser derfor i samarbejde med RengøringsAgenterne frem til den nye sæson.