GF Forsikring forlænger hovedsponsoratet hos København Håndbold

GF Forsikring og København Håndbold er blevet enige om, at fortsætte hovedsponsoratet og GF Forsikring har samtidig forøget sponsoratet hos hovedstadens håndboldhold.

En nyhed som blev breaket til klubbens 10 års reception, og en aftale som skaber enorm værdi for begge parter og hele håndboldlivet i Frederiksberg Hallerne.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-”Vi kunne til receptionen overbringe den glædelige nyhed, at GF Forsikring fortsætter og forøger deres hovedsponsorat hos os.
Det er en aftale vi er enormt glade for, da det ikke kun er en aftale der kommer os til gode, men aftalen kommer samtidig til at bidrage til vores moderklubber FIF og Ydun her i Frederiksberg Hallen.
Vi glæder os helt vildt til det fortsatte samarbejde, og til at udbrede GF hovedstaden yderligere her i Frederiksberg Hallen.”

Rune Bjærre, Afdelingsdirektør – GF Forsikring udtaler;
-“Vi er stolte af at være sponsor for Københavns Håndbold og ikke mindst de to moderklubber. Ligesom Københavns Håndbold har vi i GF Hovedstaden en stærk lokal forankring og vi deler den samme passion for vores nærmiljø. Vi ser frem til forsat at støtte Københavns Håndbold i deres ambitioner og hjælpe med at skabe positive oplevelser for både spillere, fans og frivillige.”

Vi glæder os derfor over fortsat at skulle spille med det grønne logo på maven til den kommende sæson.