Rej melder sig ind i klub100

Mia Rej er den fjerde spiller i København Håndbolds historie, der runder de 100 kampe med tigeren på brystet.

I torsdags i Ikast rundede Mia Rej kamp nummer 100 for København Håndbold, og det er en slat mere, end playmakeren troede, da hun kom tilbage til Danmark i sommeren 2014.
– Inden jeg kom til klubben, havde jeg nok ikke regnet med at runde 100 kampe, og taget i betragtning at jeg var ude det første år med en korsbåndsskade, så virker det helt vildt, at jeg har nået 100 kampe, men jeg er stolt over at være kommet i klub100, smiler hun og ser tilbage på de mere end fire år, hun har tilbagelagt i Hovedstaden for København Håndbold.
– Jeg har udviklet mig som både håndboldspiller og som menneske. Der er sket så meget på de fire år, at jeg ikke tror, vi har tid til at gå i detaljer omkring den udvikling. Men jeg kom til Danmark for at blive en etableret ligaspiller, og at jeg rent faktisk er blevet en profil på holdet og til tider også i Ligaen, det kan jeg næsten ikke forstå. Det troede jeg måske ikke selv, at jeg havde evnerne til, fortæller Mia Rej, der i sæsonen 2017/2018 blev MEP med 120 point med et hul ned til Stine Jørgensen på andenpladsen med 85 point. (Kilde: Tophåndbold.dk)
– Gennem de 100 kampe har jeg naturligvis opbygget en vis rutine, men vigtigst af alt har jeg en vis selvtillid, der gør, at der skal meget til at slå mig ud. Tidligere i min karriere kunne en dårlig start på kampen godt ødelægge resten af kampen for mig, men det er en af de ting, jeg er kommet ud over, og så synes jeg, at jeg er blevet god til at præstere, når det spidser til, siger Mia Rej, der dog ikke er færdig med at sætte nye mål for karrieren, der lige nu tæller en landsholdsudtagelse til Golden League, deltagelse i Champions League med København Håndbold og ikke mindst titlen som regerende danske mestre.
– Jeg vil altid vinde, men det næste mål for mig er umiddelbart at få en slutrunde på CV’et. Det er lidt af en drøm, og jeg håber, jeg får chancen for det en dag. På klubplan vil jeg gerne vinde pokalen med København Håndbold, mest bare fordi, den mangler i samlingen, smiler hun.

Og netop pokalturneringen, Santander Cup, spiller Mia Rej og resten af København Håndbold i aften kl. 18.30 mod Randers HK, når der fløjtes op til kvartfinale, der giver en plads ved Santander Final4 til december. Forud for kampen bliver Mia Rej og Mai Kragballe hyldet for deres 100 kampe for København Håndbold.

Køb billet på ticketmaster.dk