Rej udtaget til den kommende EM-kvalifikation

København Håndbolds playmaker Mia Rej er igen udtaget af landstræner Klavs Bruun Jørgensen til det danske landshold, og hun er dermed en del af den trup, der skal spille mod Slovenien og Island i EM-kvalifikationen.

Når det danske landshold den 30. maj møder Slovenien i Ljubljana og Island den 2. juni i Horsens i EM-kvalifikationen, kan det blive med Mia Rej i den rød-hvide nationaldragt, da hun i dag er med i den 17-mands trup, som landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget.
– Det er da selvfølgelig spændende, og det er jeg glad for. Det er aldrig helt til at vide, om man er med eller ej, så det er fedt at få chancen igen, siger Mia Rej, der pt. topper tophåndbold.dk’s MEP med mere end 100 point og 20 point ned til den nærmeste forfølger.
– Jeg tager det som et skulderklap for det, der er leveret indtil nu i sæsonen og en indikation på, at jeg ikke gjorde det helt skidt til sidste samling, og det er en stor ære, at jeg i slutningen af måneden kan komme til at repræsentere mit land igen, men lige nu drejer det sig om én ting, og det er semifinalen i morgen. Ikke noget som helst andet, slutter Mia Rej.

Du kan se semifinalen på TV2 Sport kl. 18.30.

Tager du turen til ViboCold Arena, skal du købe billet til sektion F3 for at sidde sammen med andre tigerfans.

Se hele landsholdstruppen her.