Mogensen: Viborg vinder fortjent

København Håndbold blev her til eftermiddag besejret af Viborg HK med cifrene 18-24 i den første semifinale om dette års DM i HTH Go Ligaen.

Efter kampen var cheftræner Claus Mogensen skuffet, men fattet.
– Generelt er jeg nødt til at sige, at de vinder fortjent. De var bedre end os i dag, og de var skarpere. Vi har gennem sæsonen været dygtige til at have stærke kollektive præstationer, og der har altid været en del spillere, som har leveret nogle flotte individuelle præstationer, men i dag manglede det, forklarer Claus Mogensen, der forsætter analysen ved at kreditere modstanderne.
– Viborg fik spillet en rigtig god kamp, og de fik den over på deres præmisser. De fik spillet lange angreb, som gjorde, at vi blev lidt utålmodige i vores forsvar, og så tog vi det med op i angrebet og blev for ivrige. Vi fandt ikke balancen.

Frederiksberg Hallen leverede en fremragende kulisse, og Mogensen håber, at mange vil tage turen på tirsdag og være med til at bakke tigrene op.
– Jeg kan næsten ikke sætte ord på, hvor meget den opbakning i dag betyder for os. Det var til at få gåsehud over. Nu står vi i samme situation, som vi gjorde i slutspillet sidste år, hvor vi tabte til Silkeborg og var nede i sækken, men skal vi til Viborg og hive en noget bedre præstation frem end i dag – og vise, hvad vi er lavet af, siger han og slutter:
– Vi skal finde tilbage til vores DNA. Vi skal være solide i forsvaret. Vi skal finde vores gode forsvarsspil frem i Vibocold Arena, og det forsvarsspil skal danne grundlag for, at vi kan spille et godt kontraspil og få ro med op i vores angrebsspil.

København Håndbold sender en fanbus afsted til opgøret i Viborg på tirsdag.

Tilmeld dig turen på KBHBolddk.Nemtilmeld.dk

Kampfakta: 18-24 (10-12)
Tilskuertal: 1103
Målscorere:
6 Mia Rej
4 Stine Knudsen
3 Anne Cecilie La Cour
2 Louise Svalastog
1 Louise Føns
1 Maria Lykkegaard
1 Debbie Bont