Rej: Aarhus skal trykkes i kontrafasen

Når København Håndbold i aften spiller kamp mod Aarhus United, bliver der som altid godt fyldt i Frederiksberg Hallen, og dét glæder Mia Rej sig til igen at mærke.

Aarhus United er et nyt hold, og derfor er det en ukendt størrelse, som kommer på besøg.
– Jeg forventer, det er et hold, der kommer med masser af energi og fight. De har mange spillere med gode individuelle kvaliteter, og det tror jeg, vi kan blive udfordret på, fortæller viceanfører Mia Rej, der forklarer, at det skal leveres en helhjertet indsats for at slå østjyderne.
– Hvis det bliver den fjerde sejr i træk i aften, så er det fordi, vi igen står godt i forsvaret, så vi kan trykke dem hårdt i kontrafasen.

Det er en måned siden, tigrene sidst spillede i Frederiksberg Hallen, og Rej glæder sig til, at det endelig er tid til hjemmebane-følelsen igen.
– Jeg glæder mig allermest til at mærke stemningen. Jeg løber jo normalt ind som den sidste, så jeg kan stå ude i gangen og høre publikums modtagelse, når pigerne løber ind, og så glæder jeg mig bare, til det bliver min tur, smiler hun.

Mia Rej er kommet tidligt ud af fjerene her til morgen. Lidt ufrivilligt godt nok.
– Jeg står op omkring kl. 7.30. Ikke fordi jeg vil, men der står min hund og slikker mig i ansigtet, og så er det op. Så skal vi gå en lang tur i skoven, så hun kan sove, når jeg skal lave pregame-styrke, før det er tid til en frokost og en lur, før det går løs, siger Rej.

Der er stadig få siddepladser tilbage til opgøret kl. 19.00.

Køb billet på Ticketmaster.dk

/JMT