Endelig skal vi spille hjemme igen

Cheftræner Claus Mogensen har glædet sig til igen at spille i Frederiksberg Hallen foran det entusiastiske hjemmepublikum, der i knap en måned ikke har fået tigrene at se.

Det er blevet til to udebanesejre i Odense og Viborg, siden tigrene spillede hjemme sidst, hvor det blev til en sejr over Silkeborg-Voel, og nu gælder det så endelig igen i Frederiksberg Hallen mod det nye østjyske hold, Aarhus United.

– Vi går ind til kampen med noget usikkerhed om, hvilken størrelse Aarhus United egentligt er. Ligesom det er en ny klub, er det også et helt nyt hold med rigtigt mange talentfulde spillere, hvilket gør dem til en svær størrelse, for det kan være mange forskellige spillere, der har den gode dag, siger Mogensen, der forsætter:
– De har godt nok kun fået 1 point hidtil, men de har mødt stærke modstandere og har været med i alle kampene, så det har afgjort givet dem tro på tingene.

København Håndbold har dog planen klar, og det er blandt andet ved at holde fokus på egne evner.
– Jeg forventer, det bliver en kamp, hvor vi skal ind og få spillet på vores præmisser med et stærkt forsvar og en god kontrafase. Kan vi lykkedes med det, så vil vi også kunne sætte Aarhus under et stort pres, siger cheftræner Claus Mogensen, der føler, det er en menneskealder siden, han sidst mærkede suset fra Frederiksberg Hallen.
– Jeg glæder mig simpelthen så meget til at spille på hjemmebane. Vi skal ud og vise, at vi er en modbydelig modstander, når man kommer i Frederiksberg Hallen. Her vil vi gerne vise modstanderne, at de bliver mødt af massiv modstand på banen, og så ved vi også, at der altid er et fantastisk motiveret og engageret publikum, som er med til at drive os frem. De er en kæmpe motivationsfaktor for os, slutter cheftræneren.

Kampen spilles i Frederiksberg Hallen fredag aften kl. 19.00, og der er stadig enkelte siddepladser tilbage. Køb dem på ticketmaster.dk.

/JMT