Reaktioner fra gårsdagens træningskamp

Lørdag eftermiddag spillede København Håndbold træningskamp mod det islandske landshold, der resulterede i en 35-20 sejr.

Det islandske landshold var på besøg i Frederiksberg Hallen i går eftermiddags, for at spille en 3×20 minutters træningskamp mod København Håndbold. Den tredje halvleg blev undervejs reduceret til 15 minutter, så træningskampen varede samlet 55 minutter.

Cheftræner Claus Mogensen, var glad for at se sit hold i aktion.
– Det var rigtig dejligt at se spillerne i kamp. Det er jo altid sådan, at man trigges af at spille kamp. Der får vi også det rigtige billede af hvordan sammenhængen er mellem forsvar og angreb, og omvendt, fortæller cheftræneren, der var fornøjet over tigrenes kontraspil.
– Jeg synes, at vi kunne se, vi er kommet et godt stykke vej vedrørende vores aftaler i forsvarsspillet i denne uge. Vi kan også se, at Johanna Bundsens evner på igangsætning af kontraspillet, giver os en ekstra dimension. Her tror jeg, at vi kommer til at blive rigtigt farlige. Jeg synes også, at det var glædeligt at se, at der var et fint flow i angrebsspillet uden at vi har haft nævneværdig fokus på det i opstarten, siger Claus Mogensen.
Inden næste uges træningskamp mod LUGI, kommer tigrene til at have fokus på det offensive aspekt i træningerne.
– Den kommende uge kommer vi til at arbejde lidt mere med angrebsaftaler, og så forventer vi også, at vi får integreret et par af de skadede spiller i træningen, slutter Claus Mogensen.

Humøret efter kampen var i top, og Mai Kragballe var glad for at komme i gang med træningskampene.
– Det var helt fantastisk at spille kamp igen. Det har været nogle lange uger, hvor man bare har ventet på at komme i kamp igen, så det var skønt at komme i gang med det. Samtidig er der rigtig godt humør på og omkring holdet, hvilket også er med til at styrke sammenspillet, fortæller Mai.
København Håndbold scorede som tidligere nævnt hele 35 mål i gårsdagens træningskamp, hvor Mai Kragballe satte otte af dem i nettet.
– Jeg blev spillet rigtig godt op af mine medspillere, og så lykkes det bare for mig at være målfarlig og satse hele butikken i mit offensive spil. Det var rart med sæsonens første sejr, slutter en ydmyg Mai Kragballe.

Næste træningskamp er lørdag d. 5. august klokken 13:00 i Frederiksberg Hallen mod svenske LUGI.

/NH