Re Do Copenhagen bliver ny tøjpartner i København Håndbold.

København Håndbold bliver et af de første sportshold i Europa, der fra nu af spiller i recycled og bæredygtigt spillertøj.

Det er med stolthed og stor begejstring, at vi i dag kan offentliggøre vores nye tøjpartner for den kommende sæson.

Re Do Copenhagen er et recycled sports & lifestyle brand der blev lanceret i april 2021.
Re Do arbejder med verdensmålene som sin kerne og har derfor 3 indgange til sine designs; Sport, Lifestyle & Fashion. Hovedpersonerne bag det ny lanceret brand er Hans Lindberg og Sarah Grünewald, der ud fra en fælles vision, har skabt Re Do.

Med Re Do som partner, er vi med til at skabe yderligere opmærksomhed omkring forbrugs- og affaldsmønstre og på den måde vil vi være med til at gøre en nødvendig forskel som klub.

Direktør Casper Porsgaard udtaler;
– “Da muligheden opstod for at lave et samarbejdet med Re Do Copenhagen, var vi ikke tvivl om, at vi gerne ville høre mere, og det stod hurtigt klart for os, at vi nemt kunne spejle os i deres ambitioner om en bæredygtig fremtid. Som professionel sportsklub, har vi et ansvar for at gøre hvad vi kan for en bæredygtig fremtid og her matcher vores visioner perfekt med Re Do Copenhagen.”

Det bliver en spændende sæson med flere nye aktiviteter og Casper fortsætter;
– ”Vi håber, at vi som klub kan være med til at sprede kendskabet til et unikt og fedt sportsbrand som vi tror på går en lys fremtid i møde.
Vores eksisterende partnerkreds rummer i forvejen flere bæredygtige virksomheder og vi håber at samarbejdet med Re Do Copenhagen kan få endnu flere nye såvel som eksisterende partnere til at tænke bæredygtigt”.

Stifter af Re Do Copenhagen Sarah Grünewald og Hans Lindberg udtaler;
– ”Vi glæder os utroligt meget til at blive en del af København Håndbold. Vi er et seriøst og bæredygtigt sportsbrand og det kan København Håndbold helt sikkert hjælpe os med at vise blandt danskerne og forhåbentligt også i resten af verden. Vi deler samme professionelle visioner og tanker som København Håndbold og vi ser så meget frem til at vise vores spændende sportstøj frem til de mange interessenter i klubben.”