Puljens førsteplads blev sikret med storsejr over Randers HK

Med en 12-måls sejr over Randers HK sikrede København Håndbold sig her til aften førstepladsen i slutspilspuljen, og skal nu møde det hold, der ender som toer i den anden.

Tigrene tog fat fra start og kom komfortabelt foran. Gik til pausen med en føring på 14-8, og forsatte de flotte takter i anden halvleg, der blev vundet med de eksakt samme cifre, og dermed en sejr på 28-16.

Med sejren slutter København Håndbold på førstepladsen i puljen, og møder dermed den anden puljes toer. Det bliver FCM Håndbold, Silkeborg-Voel eller Viborg HK, da Odense Håndbold har sikret førstepladsen i den anden pulje.
– Det er en dejlig følelse at få førstepladsen i hus inden sidste spillerunde, og jeg er virkelig glad for at se den kvalitet, spillerne leverer forsvarsmæssigt over hele kampen. Det giver altid ro til holdet, når forsvar og keeper spiller så godt sammen, som i dag, siger cheftræner Claus Mogensen, der dog gerne ville se noget mere offensivt.
– Angrebsmæssigt var vi ikke helt på toppen i dag, men jeg synes dog, at det indikerer kvalitet, når vi stadig scorer 28 mål mod et godt forsvarshold som Randers, erkender han.

Unge Martine Andersen kom ind i anden halvleg og skulle forsøge at nappe et straffekast, hvilket hun lykkedes med, og hun fik derefter lov til at blive på kassen. Det kvitterede hun for ved at stå med en redningsprocent på 60, og dagens kamppartner fra PL Service Sjælland kårede hende til kampens bedste tiger.
– Jeg glæder mig også over den flotte præstation, vores unge keeper Martine Andersen leverede i dag. Det har hun fortjent.

Efter en svipser på hjemmebane sidst, var det dejligt at stå som vindere efter kampen igen i tigerhulen.
– Det var bare dejligt at være hjemme i Frederiksberg Hallen og mærke den entusiastiske opbakning, vi altid får fra vores publikum, og jeg håber, at selv om vi har sikret førstepladsen, så vil vores trofaste tilhængere alligevel komme til kampen mod NFH og skabe den fantastiske håndbold-kulisse, vi allesammen elsker at være en del af.

Kampfakta: 28-16 (14-8)

Målscorere:
4 Louise Føns
4 Kelly Dulfer
4 Mia Rej
3 Annika Meyer
3 Debbie Bont
3 Anne Cecilie La Cour
2 Maria Lykkegaard
2 Jenny Alm
2 Myrthe Schoenaker
1 Louise Svalastog

Næste opgave er lørdag den 28. april mod Nykøbing Falster Håndboldklub i Frederiksberg Hallen.

Tag med ind og støt tigrene. Køb billet på ticketmaster.dk