Mogensen: Vi brænder for at sikre førstepladsen

Torsdag aften tager København Håndbold imod Randers HK, og tigrene kan med en sejr over kronjyderne sikre gruppens førsteplads og dermed møde 2'eren i den anden slutspilsgruppe.

Cheftræner Claus Mogensen har haft en god uge til at forberede torsdagens kamp mod Randers, og ikke mindst så er der en sejr over Esbjerg med i bagagen.
– Vi brænder for at få sikret den førsteplads, og det har vi nu to chancer til, men vi vil gerne have det på plads i morgen. Det er et meget motiveret hold, der går på banen for at få det i hus. Vi har en positiv erfaring med slutspillet fra de kampe, vi har spillet indtil nu, og Esbjerg-kampen var især en god kamp, hvor vi gerne vil føre spillet videre fra, forklarer han og forsætter:
– Randers har ikke noget præstationspres på sig. De kan spille frit, og jeg er sikker på, at de gerne vil have et par sejre at gå på ferie på, så de kommer for at give os modstand, uden tvivl, siger Claus Mogensen, der håber, at tigrene kan starte en ny sejrsstime torsdag aften.
– Det er dejligt, at vi er tilbage i Frederiksberg Hallen, hvor vi gerne vil starte en ny sejrsrække. Vi har ikke tabt på udebane i dette slutspil, så det vil vi gerne leve op til på hjemmebane også, smiler han og slutter:
– Hvis publikum som altid er med os, så har vi gode chancer for at gøre det sammen.

 

Kampen mod Randers HK spilles kl. 19.00 i Frederiksberg Hallen.

Du kan slå kløerne i billetter på ticketmaster.dk