Passion for at sælge partnerskaber

København Håndbold har fundet en ny salgschef, og valget er faldet på 31-årige Casper Porsgaard, der snart møder ind til første dag på kontoret i Frederiksberg Hallen.

Gennem længere tid har København Håndbold søgt efter en ny salgschef, men nu er rette mand fundet til jobbet. Adm. direktør Janni Møller Thomsen siger om valget af Casper Porsgaard.
– Casper har konkret erfaring med at sælge partnerskaber, og vi føler, at han ud af et stærkt felt af kandidater er den rette brik til vores dynamiske, unge team i København Håndbolds administration. Casper ved, at det at få succes i en sportsklub er forbundet med hårdt arbejde, og han er klar til at smøge ærmerne op og tage fat. Med Casper får vi også nogle nye øjne på vores produkter og måden, vi har angrebet tingene på, hvilket er med til at udvikle og forny os, forklarer Janni Møller Thomsen.

Casper Porsgaard har tidligere blandt arbejdet for FC Nordsjælland og Copenhagen Historic Grand Prix, mens håndbolden er en ny verden indenfor i en hal.
– Efter et par lærerige år i fodboldbranchen, tror jeg, at det bliver spændende at skulle sælge #Hovedstadensstærkeste og få lidt harpiks på fingrene. Sammen med resten af det engagerede team omkring København Håndbold håber jeg, at jeg kan være med til at udvikle de mange kommercielle muligheder, der er ovenpå et flot dansk mesterskab og det kommende Champions League gruppespil, forklarer Casper Porsgaard, der forsætter:
– Jeg har en stor passion for at sælge partnerskaber, og jeg sætter en ære i at finde den helt rigtige løsning, hvilket de frie rammer hos København Håndbold muliggør, og ikke mindst så er der mange muligheder for aktivering, som jeg glæder mig til at være med til at puste nyt liv i, siger han og understreger:
– De sidste par år er brandet København Håndbold blevet større og større, og jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at lægge yderligere lag på sammen med de trofaste fans og partnere i klubben, og ikke mindst så glæder jeg mig til at være med til at skabe værdi for nye som gamle partnere – både i det daglige, men også til netværksarrangementer og til kampene, hvor jeg håber, vi kan forsvare guldet og gøre en god figur i Champions League, slutter han.

Casper Porsgaard kan træffes på CP@KBHBold.dk, og du kan linke med ham via Linkedin ved at klikke her.