Overordnet tilfredshed med indsatsen

København Håndbold endte på en tredjeplads i weekendens træningsturnering Spar Nord Bank Cup i Skjern, og der er tilfredshed med indsatsen fra cheftræneren.

København Håndbold tager to sejre og et nederlag med hjem fra Spar Nord Bank Cup i Skjern, og sluttede dermed på en tredjeplads.
– En fin weekend endte med en sejr på 30-28 over Randers HK, hvor jeg især glæder mig over, at alle spillerne bød ind. Det var også dejligt at se unge Amalie Milling, vi har lånt fra HIK, spille en rigtig god kamp, fortæller Claus Mogensen om søndagens kamp mod Niels Agesens tropper, og han forsætter om kampen:
– Der var gode momenter i både forsvar og angreb, og vi kommer fra kampen med en god følelse af, hvor vores styrker og svagheder ligger.

Med tre nætter i køjesenge på Danhostel i Henne har truppen været tæt på hinanden og haft masser tid til at være sammen og tale om håndbold, men også lære hinanden at kende blandt andet med en tur på golfbanen i Henne, hvor nogen viste sig at have en stil ala Happy Gilmore.
– Set over hele den forlængede weekend har den givet os rigtigt meget både sportsligt og socialt. Det er en fornøjelse af følge den glæde og det drive, der er, for at blive rigtig god, og det er noget, truppen udstråler sammen, fortæller Claus Mogensen og med henvisning til, at det på torsdag går løs i Santander Cup ude mod TTH Holstebro, slutter han af:
– Det er dejligt, at der ikke er længe til, at det går løs for alvor.

Den første kamp i HTH GO Ligaen er den 4. september også mod TTH Holstebro, og den første hjemmekamp er den 8. september mod Silkeborg-Voel kl. 19, og vi forventer udsolgt, så hvis du vil være sikker på en siddeplads til kampen, skal du ikke vente for længe.

/JMT

Køb billet på ticketmaster