Mogensen: Vi var i fuld kontrol

Den første kamp i Spar Nord Bank Cup mod Ringkøbing Håndbold endte med en 27-17 sejr til tigrene. I morgen venter Odense Håndbold, som i følge Claus Mogensen bliver en helt anden kamp.

I går aftes spillede København Håndbold den første kamp i Spar Nord Bank Cup, hvor modstanderen var Ringkøbing Håndbold. Det blev til en sikker sejr på 27-17, hvor tigrene i følge cheftræneren, endda ikke spillede op til deres bedste niveau.
– Det var en kamp, hvor vi var i fuld kontrol fra start til slut. Dog nåede vi ikke helt op på vores bedste niveau, så vi vil gerne lægge lidt på i lørdagens kamp mod Odense Håndbold, fortæller Claus Mogensen.
Til kampen mod Ringkøbing var tigrene uden et par af stregspillerne, og derfor fik Myrthe Schoenaker og Louise Føns en uvant opgave på stregen.
– Det var virkelig dejligt, at Myrthe og Føns greb opgaven på stregen med højt humør og fuld af gåpåmod, hvilket også udmøntede sig i en del mål fra begge to på stregen, smiler Claus Mogensen.

I morgen venter der en anden modstander, hvor Claus Mogensen mest af alt håber, at det bliver en velspillet håndboldkamp.
– Når vi i morgen spiller mod Odense, er det jo en af sæsonens guldkandidater, vi står overfor. Så det bliver en sværere opgave, end den vi stod overfor i går mod Ringkøbing, men vi glæder os til udfordringen, og jeg tror, der kommer en rigtig god håndboldkamp ud af det, slutter cheftræneren.

Kampen mod Odense Håndbold bliver spillet lørdag kl. 11:30 i Skjern Arena.