Vi spiller for to stjerner

Til Spar Nord Bank Cup var det muligt at indstille en eller flere frivillige, der gør en forskel, og vi har indstillet to af vores hverdagshelte.

Her kl. 19.00 spiller København Håndbold første kamp ved Spar Nord Bank Cup, og udover at spille for en sejr og få en god træning ud af turneringen, spiller tigrene også for en anerkendelse til to af klubbens mange frivillige.

Indstillingen på de to lyder, som følger:

Den ene er Sven Hjort, der i vores moderklub FIF har hjulpet os med alverdens administrative ting, der spænder fra registrering i Håndoffice til video-systemernes udfordringer helt over til på kampdagene at sørge for gulvreklamer og tage en tørn som gulvtørrer, hvis der er mandefald.

Sven møder dig altid med et smil, og der er oftest en kop kaffe på kanden. Vi håber, vi kan vinde for Sven. Han er en vinder for os.

Den anden er Mie Albertsen vores ene holdleder, der som en af de få tilbageværende også har været med i København Håndbold fra klubbens spæde start. Med mange års erfaring i at pakke tasker, gå til tekniske møder og en tunmousse og rabarbertærte i verdensklasse har Mie været et socialt og menneskeligt omdrejningspunkt for spillere, trænere og administrativt ansatte, der altid ved, at hos Mie er der et kram og en kop kaffe. Vi håber, at vi kan vinde for Mie. Hun er en vinder for os.

Hvis København Håndbold vinder Spar Nord Bank Cup vil der være en check på 2.000 kr. til deling til de to.

Følg kampen på vores facebook-side, hvor AC opdaterer fra Thy-Agger.

 

/JMT