Ny spiller i København Håndbold

Efter en fantastisk sejr i lørdags, glæder vi os over at kunne præsentere en ny spiller i truppen.
Christina Wildbork har de seneste uger trænet med holdet som led i hendes genoptræningsforløb og er nu officielt en del af truppen.

Cheftræner Claus Mogensen er blevet overbevist om at hendes kompetencer kan bidrage positivt i løbet af sæsonen og udtaler;

– Christina har trænet med os noget tid og vist nogle styrker, som vi tænker vi kan få stor gavn af i løbet af sæsonen. Det vil selvfølgelig kræve lidt tid før hun er helt fortrolig med alle vores kombinationer, men vi har også en klar forventning om, at hendes skudkræft vil kunne tilføje vores spil en ny dimension. Og det forventer vi, at hun vil kunne bidrage med allerede fra kampen i morgen mod Randers.

– Derudover har hun vist en rigtig god indstilling siden hun begyndte at træne med os, og hun har givet rigtig god energi til gruppen. Så vi glæder os rigtig meget over denne aftale og vi glæder os til at hun nu bliver en fast del af truppen.

Christina Wildbork er en del af truppen til morgendagens kamp mod Randers HK, så hvis du vil se hende i aktion i den stribede bluse kan du købe din billet hos Ticketmaster Danmark.

Christina Wildbork spiller med nummer 11 på ryggen.