Claus Mogensen: en ekstraordinær udstråling

En lørdag eftermiddag i Frederiksberg-Hallerne med høj spænding og ægte tigervildskab, gav København Håndbold en sejr over Viborg HK.

Vi fangede en glad cheftræner kort efter;

– Jeg kan ikke rose pigerne nok i dag. Det var bare en helstøbt indsats fra første fløjt. Jeg synes vi får leveret håndbold på er meget højt niveau.
Vi stod rigtig stærkt defensivt, hvilket i høj grad skyldtes Larissas evne til at skabe usikkerhed hos Viborg fra hendes fremskudte position, siger Claus Mogensen og fortsætter;
– Offensivt synes jeg vi fik spillet meget varieret, og kunne holde Viborg under pres hele kampen. Og så er det bare så stor en glæde at se Maria Lykkegaard tilbage på banen. Jeg er imponeret over hendes præstation i dag, men ikke overrasket, for hun har virkelig trænet godt og hårdt i meget lang tid.
– Pigerne viste en ekstraordinær udstråling og vildskab i dag, som bare styrkede troen på sejren. Det fyrede samtidig op under publikum, som skabte en forrygende kulisse. Vi glæder os allerede til på tirsdag.

Og allerede på tirsdag skal holdet i aktion igen, når endnu en vigtig kamp skal afvikles i Santander Cuppen. Vi tager i mod Randers HK og kampen fløjtes i gang kl. 18.30. Køb din billet til kampen på: http://www.ticketmaster.dk

Kamprapport
Resultat: 31-26 (13-12)

Målscorer:
12 Rej
5 Hansen
4 Hjertner
3 Nusser
3 Lykkegaard
2 Føns
2 Hvenfelt