Markant forbedret regnskab i København Håndbold A/S

København Håndbold reducerer underskud kraftigt og forbedrer regnskabet med over 4 millioner i forhold til sidste år.

København Håndbold har i dag indsendt regnskab til erhvervsstyrelsen, der viser et underskud på 4,9 mio. DKK. Dette skal ses i forhold til underskud de seneste år på 7,5mio. DKK og 9,0 mio. DKK.

København håndbolds ejer Kim Mikkelsen udtaler;

– Det er ikke nogen hemmelighed, at det fortsat er svært at få økonomien til at hænge sammen, men vi har taget nogle store skridt i den rigtige retning med dette regnskab. Vi startede en transition forud for sidste sæson, hvor vi måtte stramme kraftigt op på udgifterne, fokusere på yngre spillere – og den transition er gået fantastisk.

– Derudover har vi lavet ændringer i organisationen, hvor Casper Porsgaard efter 2 år som salgschef er blevet ansat som adm. direktør. Det medvirker blandt andet, at vi forhåbentlig kan fortsætte den kommercielle rejse og tiltrække endnu flere sponsorer som vil være en del af klubben. Sammen med Charlotte Kray Mikkelsen føler jeg, at vi har det helt perfekte team udenfor banen til at løfte klubben yderligere. Så vi er bestemt på rette vej og det er nu man skal hoppe med på vognen hvis man vil med, slutter Kim Mikkelsen.

Sportsligt har København Håndbold igennem de sidste fire år været et stabilt hold i Top 4 – og det er vi meget stolte af og det er fortsat en klar ambition at København fortsat skal have et hold i toppen af dansk håndbold.

Covid19 giver fortsat en masse udfordringer – og gør det svært at spå om fremtiden – men vi håber også på mindre forbedringer i denne sæson.

Alt i alt er ledelsen i København Håndbold A/S glade og stolte af det nye regnskab og går fortrøstningsfulde ind til en spændende fremtid på og udenfor banen.